Dobrodošli v žuželčji hotel!

NOVO V APRILU 2022

Vrsta predstave: Animacijska predstava z ekološko tematiko in živo glasbeno spremljavo
Trajanje predstave:
35 minut
Komu je namenjena: 3+
Cena: po dogovoru

 

O predstavi:

Ko pikapolonici Polonici že navsezgodaj zjutraj dan pokvari požrešen polž, se v trenutku odloči, da pojde na dopust. Slišala je namreč, da so na bližnjem vrtu postavili hotel. Pravijo, da so žuželke dobrodošle, da nihče ne odganja muh in pajkov, da sta mir in tišina zagotovljena.
Pa govorice držijo?
Pridite in se prepričajte! A čisto po tiho, prosim! Da ne vznemirite čebele samotarke, da ne prestrašite čmrlja in preženete pajka.
Dobrodošli pri nas!

Animacijska ekološko obarvana predstava je produkt sodelovanja s tolkalsko skupino Perkakšns, ki z v živo izvajano glasbo celotno dogajanje še dodatno popestri.

Predstavo lahko nadgradimo z ustvarjalnimi ali tolkalskimi delavnicami, po tematiki in izvedbi pa je primerna tudi za realizacijo dnevov dejavnosti na osnovnih šolah.

Galerija:

  • Dobrodosli-v-zuzelcji-hotel-1

In kdo so tolkalska skupina PERKAKŠNS?

Skupina Perkakšns že dvajset let s tolkalskimi inštrumenti iz celega sveta preigrava tradicionalno afriško glasbo s primesmi Latinske Amerike.
Z leti so v svoje vrste povabili tudi druge glasbenike in prej izključno tolkalska skupina je prerasla svoje okvirje. Tako poleg afriških ritmov izvajajo tudi razširjeno ponudbo latinskoameriških, kubanskih, balkanskih, jazzovskih, pa tudi avtorskih skladb, kamor sodijo tudi tolkalski glasbeni vložki v predstavi Dobrodošli v žuželčji hotel!
Člana zasedbe Perkakšns, Tanja in Anže, ki delujeta tudi pod imenom VertigoFun, pa pripravljata tudi tolkalske učne delavnice in team buildinge za vse generacije.

http://www.vertigofun.si 

Galerija PERKAKŠNS

 

  • Perkaksns01
  • Perkaksns02
  • Perkaksns03
  • Perkaksns04