Praznični spletni dogodki

 

Spletni dogodki lahko zajemajo praznično predstavo, vodene ustvarjalne delavnice, pozdrav katerega izmed dobrih mož, vključimo pa lahko tudi vaš nagovor ali kakšen drug element, saj so spletni dogodki povsem personalizirani in jih pripravimo na podlagi vaših želja.

 

Letos lahko izbirate med prazničnima predstavama PRAV POSEBNO DARILO in SNEŽKINA SKRITA ŽELJA.

 

V kolikor se odločite tudi za vodene ustvarjalne delavnice, pa za vsakega otroka pripravimo vrečico z vsemi potrebnimi materiali (dostavimo v podjetje), ki mu jo starši izročijo ob spremljanju samega spletnega dogodka, da lahko potem skupaj z nami vodeno izdelajo izdelek. Kako zahteven bo le-ta se bomo odločili skupaj, glede na starostni razpon otrok, ki jim bo dogodek namenjen.

 

Praznični dogodek vedno izpeljemo kot zaključeno celoto, ki se konča z nagovorom katerega izmed dobrih mož, v kolikor pa boste otroke tudi obdarili, lahko zgodbo zaključimo tako, da bo le-ta potrkal tudi na njihova vrata. Vas zanima kako?

Celoten spletni dogodek je lahko povsem personaliziran, z imenom in logotipom podjetja, voščilom in prilagojenim besedilom.